ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία CONSTRAT ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2001 και δραστηριοποιείται στους τομείς ύδρευσης – αποχέτευσης,  βιομηχανικών αυτοματισμών και κτιριακών εγκαταστάσεων. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας τεχνολογίες και προϊόντα διεθνούς αναγνώρισης με ενεργό συμμετοχή στη μελέτη, στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των εφαρμογών αυτών.

 

Με αρκετά συνεχόμενα έτη δυναμικής και αξιόπιστης παρουσίας στο χώρο, εγγυόμαστε τη βέλτιστη τεχνο-οικονομική λύση για τους πελάτες μας που αποτελούν τον πιο στενό συνεργάτη μας.

 

Όντας πρωτοπόροι στην υλοποίηση νέων τεχνολογιών και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας συμβάλουμε καθημερινά στην παροχή λύσεων στον ευαίσθητο τομέα της ύδρευσης.

 

Με οδηγό την εμπειρία μας και τις αξίες που διέπουν τη λειτουργία της εταιρείας μας συμμετέχουμε δυναμικά στους τομείς της διαχείρισης λυμάτων, την εξοικονόμηση ενέργειας και των εφαρμογών AMR και ΙοΤ.

 

Ενδεικτικά τα τελευταία έτη έχουμε στο ενεργητικό μας προμήθειες εξοπλισμού ύδρευσης, αξίας άνω των έξι εκατομμυρίων ευρώ (6.000.000 €), με υλοποίηση συστημάτων τηλεελέγχου – τηλεχειρισμού και ανίχνευσης διαρροών σε αρκετές πόλεις με ογδόντα πέντε (85) σταθμούς ελέγχου & συστήματα ασύρματης καταγραφής υδρομέτρων AMR(>8.000 smart meters).

 

Το προσωπικό μας διαθέτει εμπειρία σε μελέτες – επίβλεψη έργων διαχείρισης υδάτινων πόρων (>10.000.000 €) και στην ανάπτυξη προϊόντων σε Ελληνικά – Ευρωπαϊκά προγράμματα (ΠΕΝΕΔ03 – 207.000 €,  Horizon2020 – £3.480.000).

 

Τα κεντρικά γραφεία μας εδρεύουν στην περιοχή της Παιανίας και το υποκατάστημά μας λειτουργεί στο Ηράκλειο της Κρήτης.

 

Οι κεντρικές αποθήκες βρίσκονται στο Δήμο Κρωπίας.

 

Η φιλοσοφία μας

Έξυπνες λύσεις για έξυπνες πόλεις

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των εφαρμογών που θα κάνουν τις πόλεις μας, πόλεις του αύριο απαιτεί όραμα, τεχνογνωσία και συνέπεια.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τις εφαρμογές του αύριο, σήμερα και κάθε μέρα πηγαίνουμε ένα βήμα πιο μπροστά, συλλέγοντας δεδομένα εξελίσσοντας προϊόντα και αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες μας.

Σεβασμός στο Περιβάλλον

Το περιβάλλον είναι για εμάς πρωταρχικής σημασίας, για το λόγο αυτό εξασφαλίζουμε πως τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας εφαρμόζουμε πρακτικές που σέβονται το περιβάλλον και εξασφαλίζουν στην πράξη τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Αξιοπιστία προϊόντων και εφαρμογών

Παραδίδουμε προϊόντα, υλοποιούμε εφαρμογές  και συντηρούμε – υποστηρίζουμε λύσεις και συστήματα, με κύριο μέλημά μας την καθημερινή αξιόπιστη και αποδοτική κάλυψη των ολοένα και αυξανόμενων αναγκών.

Οι αξίες μας

trophy-cup-for-number-one (1)

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

 

Σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον ο καλύτερος τρόπος να είσαι προετοιμασμένος για το αύριο είναι να είσαι εσύ αυτός που το δημιουργεί.

backbend

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

 

Η προσαρμογή στις απαιτήσεις της αγοράς και η διαρκής εξέλιξη αποτελεί μέρος της φύσης μας.

link

ΔΕΣΜΕΥΣΗ

 

Οι ανάγκες των συνεργατών μας είναι καθημερινό μας καθήκον, ανταποκρινόμενοι διαρκώς με συνέπεια και αξιοπιστία σε αυτές.

progress-report

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

Στην προσπάθειά μας να δώσουμε λύσεις, προχωράμε σε καινοτόμες ιδέες και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων. Το όφελος διπλό: η ικανοποίηση για την εξυπηρέτηση των αναγκών και η χαρά της δημιουργίας.

graduate-student-avatar

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 

Η υλοποίηση του οράματός μας μπορεί να είναι εφικτή μόνο εάν υπάρχει διευρυμένη σκέψη και προοπτική. Η διαρκής εκπαίδευση είναι για εμάς πρωταρχική ανάγκη προκειμένου να ανταποκρινόμαστε σε κάθε πρόκληση.