Η Constrat Group Χορηγός στο 12ο Regional Growth Conference

Η Constrat Group Χορηγός στο 12ο Regional Growth Conference

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Constrat Group συμμετείχε ως χορηγός στο 12ο Regional Growth Conference, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών από τις 30 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου 2024.

Η φετινή διοργάνωση του Regional Growth Conference είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς η χώρα μας αντιμετωπίζει τις συνέπειες των πρόσφατων φυσικών καταστροφών. Το συνέδριο αυτό αποτέλεσε μια κρίσιμη πλατφόρμα στην οποία συζητήθηκαν καίρια ζητήματα που αφορούν την περιφερειακή πολιτική, την ενίσχυση της οικονομίας, την ανάκαμψη της απασχόλησης και την προώθηση μιας καινοτόμου περιφερειακής κοινωνίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Constrat Group ήταν θεματικός Χορηγός της ενότητας «Το φαινόμενο της λειψυδρίας στην Ελλάδα: Προκλήσεις και Προοπτικές», καταδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι με τις δράσεις της συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη και αναβάθμιση των στρατηγικών υποδομών ύδρευσης στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας σε όλους τους πολίτες πρόσβαση στο ύψιστο κοινωνικό αγαθό, το νερό.